RBC Industriële & Maritieme Veiligheid

 

RBC Industriële & Maritieme veiligheid zorgt voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Wij staan garant voor veiligheid van uw mensen, uw organisatie en uzelf.
Wij zijn er als RBC Industriële & Maritieme veiligheid van overtuigd dat wij voor iedere klant een verhoogd veiligheidsniveau kunnen realiseren. Vaak tegen lagere kosten.

Veiligheid onze core business

Veiligheid is al decennia lang onze core business en dat maakt RBC Industriële & Maritieme veiligheid tot de ideale partner voor al uw veiligheidsvraagstukken. Als geen ander zijn wij in staat de meest complexe werkzaamheden en projecten te regelen en risico’s beheersbaar te maken.

RBC Industriële & Maritieme veiligheid levert hooggekwalificeerd veiligheidspersoneel, veiligheidsmiddelen, technische oplossingen en professioneel strategisch advies voor en op onshore & offshore locaties, bedrijfsterreinen en schepen. Bestaand, nieuw of revisie.

Alles in huis

Wij zijn in staat iedere opdracht veilig, effectief en efficiënt te begeleiden. RBC Industriële & Maritieme veiligheid heeft alles in huis risicovolle werkzaamheden optimaal en vooral veilig te doen en zowel korte als langdurige projecten 100% naar tevredenheid uit te voeren.

Door onze integrale veiligheidsaanpak is RBC Industriële & Maritieme veiligheid samen met zijn professionals in staat pro-actief en oplossingsgericht iedere organisatie volledig te ontzorgen. RBC staat garant voor uw veiligheid en kan, indien u dit wenst, werkelijk alle werk uit handen nemen. Wij staan voor compleet in veiligheid.
Hoogwaardige full service dienstverlening gekoppeld aan het one-stop-shopping model. Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar, bereikbaar en inzetbaar. Altijd en overal.

Vier specialismen

De belangrijkste diensten van de divisie RBC Industriële & Maritieme veiligheid vallen binnen drie categorieën. Specialismen die separaat worden ingezet maar vaak geïntegreerd. Full service in veiligheid.
Samen met ons one-shop-shopping model zijn wij in staat u werkelijk alles uit handen te nemen waar het om veiligheid gaat. Kortom, RBC Industriële & Maritieme veiligheid ontzorgt wat betreft veiligheid in optima forma.

  • Professioneel veiligheidspersoneel
  • Rescueteam
  • Veiligheidsmiddelen
  • Technische oplossingen

 

Professioneel
veiligheidspersoneel 

 

RBC Industriële & Maritieme veiligheid hecht veel waarde aan hooggekwalificeerd personeel. Mensen die exact weten wat te doen in welke situatie. Om een hoog niveau te bereiken en te behouden, ontvangt ons veiligheidspersoneel een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen. Al deze kennis wordt frequent verfrist met divers herhalingsopleidingen en trainingen. RBC Industriële & Maritieme veiligheid weet zich van meerdere organisaties te onderscheiden door net een stapje verder te gaan. Bijvoorbeeld door een fieldcoach in te zetten die kennis en kunde borgt en up to date houdt.

Rescue Team

Het Rescue Team is een team dat bij voorkeur bestaat uit minimaal 3 deskundige medewerkers die in samenwerking met de BHV organisatie, tijdens een calamiteit in een besloten ruimte, het slachtoffer uit die besloten ruimte redt. Dat kan door de ruimte te betreden, of van buiten de ruimte de redding uit te voeren. Dit laatste, een redding zonder de besloten ruimte te betreden, heeft de voorkeur. De keuze wordt op voorhand bepaald en in het Rescue Plan beschreven. Ook kan een calamiteit op hoogte plaatsvinden, waarbij een slachtoffer betrokken is, welke niet op eigen kracht de begane grond kan bereiken, actie(s) te ondernemen om het slachtoffer op een veilige, efficiënte en verantwoorde wijze naar de begane grond te begeleiden.

Veiligheidsmiddelen

 

Als u tijdelijk behoefte heeft aan veiligheidsmateriaal zorgt RBC Industriële & Maritieme veiligheid voor snelle levering van uiteenlopende veiligheidsmiddelen. Middelen als detectieapparatuur, (persoonlijke) beschermingsmiddelen, valbeveiliging en communicatietools.
RBC Industriële & Maritieme veiligheid levert veiligheidsmiddelen dírect uit voorraad. Altijd in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten. In ´no-time´ voorzien wij u van de door u gewenste veiligheidsmiddelen en materialen. U kunt gewoon doorgaan met uw werk!

Technische oplossingen

Denk bij technische oplossingen aan continu cameratoezicht, binnen en buiten besloten of bijzondere ruimtes, implementeren van toegangscontroles, pasjessystemen en permanente gasdetectie. Organiseren van al deze opties kan op diverse manieren.
Traditioneel wordt (brand)veiligheidstoezicht bij werkzaamheden in en/of om besloten en bijzondere ruimtes uitgevoerd door industriële brand- en veiligheidswachten. Het kan vaak ook anders, minder conventioneel, veiliger en volgens RBC Industriële & Maritieme veiligheid absoluut kostenefficiënter door techniek in te zetten. Techniek gebaseerd op drie (modulaire) onderdelen: cameratoezicht in en buiten de besloten, bijzondere ruimte, digitale toegangsregistratie en continue gasdetectie. In combinatie met fysiek cameratoezicht zorgt RBC Industriële & Maritieme veiligheid zo voor een optimale, beheersbare en betaalbare wijze van borging van uw veiligheid.

Meer informatie?

 

Het realiseren van een verhoogd veiligheidsniveau kan dus weldegelijk gepaard gaan met lagere kosten. RBC Industriële & Maritieme veiligheid weet hoe!
Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en een van onze professionals neemt vrijblijvend contact met je op om je hier meer over te vertellen.