RBC Brandbeveiliging

 

RBC Brandbeveiliging is dé specialist op het gebied van alles wat met brandbeveiliging en veiligheid te maken heeft. Met recht mogen wij ons hierin een autoriteit in noemen. Alle relevante en noodzakelijke kennis hebben wij in huis, evenals alle essentiële middelen en materialen, die bij RBC via onze one-stop-shopmodule (safety shop) altijd direct uit voorraad leverbaar zijn.

Alles in huis

RBC Brandbeveiliging beschikt over een uiterst professionele HSEQ afdeling die advieswerkzaamheden op diverse terreinen verzorgt, zoals ISO, VCA*, VCA**, VCU, REOB, RI&E, Bedrijfsnoodplan, Projectering brandblusmiddelen ADN(R) veiligheidsadviseur.

Ook verzorgt RBC Brandbeveiliging veiligheidgerelateerde opleidingen en trainingen. Onder andere opleidingen voor (industriële) brandwachten. Met deze unieke faciliteit zorgen wij er voor dat kwaliteit en kwantiteit binnen onze branche voor de korte en lange termijn kan worden gegarandeerd. Alle opleidingen en trainingen zijn direct toepasbaar en inzetbaar en worden verzorgd door professionele en geaccrediteerde instructeurs. Indien u dit wenst verzorgen wij zelfs incompany trainingen bij uw eigen organisatie.

Tot slot: RBC is door de scheepvaartinspectie speciaal gecertificeerd voor keuring en onderhoud van brandblussers, blusinstallaties, laad- en losslangen.

Full-service
dienstverlening

RBC Brandbeveiliging levert veiligheidsmiddelen en technische oplossingen voor een totale en optimale dienstverlening op het gebied van brandbeveiliging. Daarnaast verzorgt RBC ook voor u veiligheid gerelateerde trainingen en opleidingen. Wij voorzien klanten van een uitgebreid arsenaal aan veiligheidsmiddelen. Zowel verhuur als verkoop. Ook op HSEQ gebied hebben wij een reputatie hoog te houden. RBC Brandbeveiliging is vanzelfsprekend gecertificeerd voor onderhoud van middelen en materialen. Kortom, wij zijn full service in onze dienstverlening op het gebied van brandveiligheid. Wij borgen veiligheid.

Verhuur en Verkoop van materialen

Op het gebied van veiligheid heeft RBC Brandbeveiliging een groot assortiment aan materialen in de verhuur die direct uit voorraad leverbaar zijn. Detectieapparatuur, portofoons, ademlucht, veiligheidsmiddelen, brandblusmaterialen en nog heel veel meer. Het enige belang voor u is, is dat als u iets nodig heeft, RBC er voor zorgt dat u het snel in huis heeft.

U wilt op het gebied van brandbeveiliging alles zelf in huis hebben. Niet huren maar kopen. Dat kan,  snel en simpel. RBC heeft veelal alle producten en materialen standaard op voorraad: brandblusmiddelen, detectieapparatuur, adembescherming en EHBO/ BHV/veiligheidsmateriaal.

Onderhoud & Inspectie

RBC  Brandbeveiliging houdt u veiligheidsmiddelen in topconditie. Dit doen wij middels periodiek onderhoud of het complete onderhoudsproces in handen te nemen.
Onze onderhoudsdeskundigen zorgen er voor dat uw organisatie altijd up-to-date is. Zo kunt u garant staan voor de veiligheid van uw medewerkers. Bij RBC kunt u als opdrachtgever op elk gewenst moment alle onderhouden materialen online raadplegen. Dat geeft rust.
Indien gewenst houden wij voor u bij wanneer het tijd is voor onderhoud. Wij ontzorgen u graag.

RBC brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf.

Verzorgen van opleidingen

RBC heeft een ruim aanbod aan veiligheidsgerelateerde opleidingen en trainingen die zowel incompany kunnen worden gegevens als in het eigen moderne opleidingscentrum met fraaie en eigen instructielokalen en een professionele praktijkruimte.

Consultancy & advies

Onze kennis en expertise op het gebied van brandbeveiliging zetten we graag in voor het geven van gedegen advies. Altijd afgestemd op uw bedrijfssituatie. Na inventarisatie door onze professionals ontvangt u een rapport waarin staat aangegeven welke tools, welke materialen, opleidingen en noodplannen u het beste kunt inzetten binnen én voor uw bedrijf.

Meer informatie?

 

Meer weten over onze diensten, materialen of opleidingsmogelijkheden? Neem contact op met een van onze specialisten. RBC Brandbeveiliging helpt u graag en ontzorgt u volkomen.