RBC Bewaking

 

Proactief en ontzorgend beveiligen, waar nodig repressief waar mogelijk met een glimlach, RBC Bewaking is uw partner voor veiligheids- en beveiligingsoplossingen! Wij zorgen voor optimale beveiliging van mensen, bedrijven, overheidsinstanties, terreinen en gebouwen. Met uiteindelijk één doel voor ogen: het borgen van een gegarandeerd veilige leef-, werk- en woonomgeving.

Veiligheid garanderen aan de hand van vooraf vastgestelde risico’s vinden wij te beperkt, de basis is preventief beveiligen.

Veiligheid waarborgen

Een gedegen inventarisatie van ongewone situaties bij uw onderneming of afwijkend gedrag van mensen, gekoppeld aan onze kennis en kunde, zorgen ervoor dat wij onveilige situaties kunnen voorkomen voordat ze ontstaan.

De wereld verandert. Continu. Technologische ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op. Van beveiligers wordt meer verwacht dan ooit. Met RBC Bewaking bent u verzekerd van de meest innovatieve technische oplossingen en van professionele en proactieve beveiligers. Mensen met de know how van nu. Professionals met een hart.

Veiligheid is al decennialang de core business van RBC. Wij staan voor compleet in veiligheid en zijn dan ook voor al uw beveiligingsvraagstukken de ideale partner.

Neem direct contact met ons op en ervaar wat RBC Bewaking ook voor u kan betekenen.

Compleet in veiligheid

Bij RBC Bewaking, erkend door Justitie onder registratienummer ND 3747, is alles en iedereen doordrongen van het feit dat veiligheid altijd en overal voorop moet staan.
Daarom staat RBC Bewaking, evenals de andere divisies binnen RBC, voor ´compleet in veiligheid´. Dat schept verplichtingen en neem van ons aan: die maakt RBC Bewaking waar!

Full-service
dienstverlening

RBC Bewaking is full service. Wij verzorgen een complete dienstverlening voor uw organisatie. Landelijk, regionaal of lokaal. Dit doen wij door diverse vormen en mogelijkheden van beveiliging te combineren. Denk aan diensten als objectbeveiliging, mobiele surveillance en specifiek technische oplossingen voor iedere opdracht. Iedere klus is uniek en vereist zijn eigen invulling.
Onder aansturing van een ‘single point of contact’ met een 24/7 bereikbaarheid kunnen wij een volledige ontzorging garanderen voor ieder project.

RBC Bewaking staat voor transparant en concreet. Bij nieuwe opdrachtgevers starten wij onze dienstverlening met een implementatie van een gedegen en helder plan van aanpak. Een plan zonder open eindjes. U weet exact waar u aan toe bent. Uw en onze mensen weten tot in detail wat zijn of haar taken zijn en ook welke deadlines er aan de orde zijn. Misverstanden worden zo voorkomen en een optimale dienstverlening gegarandeerd.

ISPS

RBC Bewaking gaat 24/7 voor een 100% perfecte uitvoering van uiteenlopende bewakingsissues. Onze projectcoördinatoren zijn PFSO (Port Facility Security Officer) gekwalificeerd en voeren op meerdere locaties ISPS (International Ship Port Facilty Security) taken uit.

RBC Bewaking zorgt voor het samenstellen van een voor bewaking essentieel Port Facility Security Plan, PFSP. Onze PFSO-professionals zien erop toe dat ieder PFSP tot het door u gewenste resultaat leidt en professioneel wordt geborgd.

Professionele
beveiligingsbeambten 

 

RBC Bewaking onderscheidt zich van andere organisaties door altijd net een stapje verder te gaan. Wij streven in alles naar de hoogste kwaliteit en maken dit ook waar.
Een aspect als hospitality speelt bij ons een belangrijke rol. Onze beveiligingsbeambten zijn in alle opzichten professionals, zijn representatief, beschikken over empathisch vermogen en voldoen aan strikte opleidingscriteria. De klant ziet dagelijks hoe wij proactief beveiligen met als primaire doel: complete ontzorging.

Technische oplossingen

RBC Bewaking beschikt, naast professionele adviseurs, over technisch beveiligingsmaterieel en de meest uiteenlopen technische oplossingen om u optimaal te ondersteunen wat betreft uw veiligheid.
Onze specialisten denken graag met u mee om ook voor uw organisatie de ultieme vorm te vinden, volledig afgestemd op uw wensen en bedrijfsbehoeften. Oplossingen die een goede en gedegen bewaking van uw pand, bedrijfsterrein, schip, producten of grondstoffen veiligstellen, garanderen. Onze voornaamste ambitie is ook hier: de veiligheid van uw mensen, uw klanten, uw roerende en onroerende goederen.

Consultancy & advies

 

Beveiliging vormt een integraal onderdeel van veiligheid. Onze specialisten, onze consultants geven organisaties in heel Europa advies waar het hun veiligheid betreft. Wij streven er naar (mogelijke) risico’s volledig uit te sluiten. Middels een integrale bedrijfsbenadering zorgen wij voor een grondige inventarisatie van alle potentiële risico’s, brengen deze tot in detail voor u in kaart.

RBC Bewaking zorgt voor een veilige werkomgeving bij en voor iedere klant. Preventief beveiligen is hierin voor ons altijd de basis.

Meer informatie?

 

Het realiseren van een verhoogd veiligheidsniveau kan dus weldegelijk gepaard gaan met lagere kosten. RBC Bewaking weet hoe!
Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en een van onze professionals neemt vrijblijvend contact met je op om je hier meer over te vertellen.