In RBC Nederland heeft u een betrouwbare partner die op elk moment van de dag een deskundige bijdrage levert aan veiligheid.

 

Industrie, overheid, maritiem. Iedere sector, elke branche heeft te maken met risicovolle situaties. Zaak is risicovolle situaties te herkennen, erop te anticiperen en voortdurend proactief te opereren.
Met als primaire doel ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, liefst compleet uit te bannen. Veiligheid op de werkvloer en ook daarbuiten volledig te kunnen garanderen. In het belang van uw organisatie, de omgeving waar u opereert, de mensen waar u mee werkt en de klanten waar u voor werkt.

 

RBC Group helpt u bij het elimineren van risico’s en het realiseren van veiligheid. Wij zijn thuis in alles wat met veiligheid te maken heeft. Hebben alle specialisaties in huis.
U heeft een specifieke veiligheidswens? Welke dan ook? Onze specialisten zorgen voor de juiste, passende oplossing. Vanzelfsprekend stemmen wij alles eerst goed en gedegen met u af. Nuchter, deskundig en betrouwbaar en bovenal uiterst professioneel.

RBC Group staat al meer dan 20 jaar garant voor veiligheid van bedrijven, overheidsinstanties, terreinen en gebouwen. Wij werken met hooggekwalificeerde professionals waaronder veiligheidsmedewerkers, mangatwachten, industriële brandwachten, Rijks gediplomeerde brandwachten, manschappen, bevelvoerders, DLP’ers, bewakingsbeambten, veiligheidstoezichthouders, gasmeetdeskundigen, middelbaar en hoger veiligheidskundigen, KAM-coördinatoren, safety officers.

Divisies van RBC

Naast het inzetten van onze professionals beschikt RBC over de meest geavanceerde en innovatieve technische oplossingen. Ook leveren wij alle mogelijke veiligheidsartikelen, van brandblusser tot gasdetectie.

RBC is actief binnen Europa. Onze kennis en kunde in veiligheid is verdeeld over vier divisies: Industriële & maritieme veiligheid, Brandbeveiliging, Bewaking en Uitzenden.

Kortom, RBC Group heeft het allemaal in huis en regelt het. Voor u. Wij staan dag en nacht klaar voor onze klanten. Altijd en overal handelt en adviseert RBC als een waar en betrouwbaar partner.
Vanuit deze partnershipgedachte weet RBC gegarandeerd ook bij u de hoogste kwaliteit en beste service op het gebied van veiligheid te realiseren.

RBC heeft alles in huis

Bij iedere klant, iedere organisatie zorgen wij 24/7 voor een integrale en optimale veiligheidsoplossing. Niet voor niets zijn wij dé full service dienstverlener in ‘complete safety’. Logisch want compleet in veiligheid is en blijft ons motto.

Ons deskundig personeel, de innovaties die we voortdurend doorvoeren, de juiste materialen die wij in huis hebben en, niet onbelangrijk, alle benodigde certificeringen zorgen ervoor dat wij onze missie 100% waarmaken en daadwerkelijk ‘compleet in veiligheid’ zijn. Voor nu en de toekomst!

Verzekerd van optimale veiligheid

 

RBC Group is actief lid van de brancheorganisatie VEBON, Stichting Industriële Veiligheid en nog diverse andere relevante instanties binnen de beveiligingsbranche. Ook beschikken we over alle relevante certificeringen, zoals:

Contact met RBC

 

RBC zorgt voor een professionele totaaloplossing op het gebied van veiligheid. Lokaal, landelijk of Europees. Als klant hebt u één enkele contactpersoon en zijn wij 24/7 optimaal bereikbaar. Wij doen wat wij zeggen, maken waar wat wij beloven.

Neem contact met ons op en ontdek zelf wat RBC Group voor u kan betekenen. Onze professionals staan u graag te woord.